Elektriker Oslo 

Har du behov for en profesjonell elektriker i Oslo? H-I Elektro AS er din lokale elektriker i Oslo og omegn, og kan bistå deg med elektrotjenester.

Elektriker i Oslo: Våre tjenester 

Våre dyktige elektrikere i Oslo og omegn utfører de fleste typer elektrotjenester innen rehabilitering, installasjon, service og vedlikehold. Vi er alltid presise, åpne, og sørger for at du som kunde alltid er fornøyd med resultatet. 

Vi utfører blant annet tjenester som:

  • Oppussing og rehabilitering
  • El-sjekk og rehabilitering av ditt elektriske anlegg
  • Montering av elbillader
  • Smarthusløsninger 
  • Tele- og dataløsninger

Få et uforpliktende tilbud

Vi er en godkjent elektriker i Oslo med mange fornøyde kunder. Vi har leverandører og samarbeidspartnere, og vi setter gjerne sammen et tilbud til deg som er i en oppussingsprosess. 

Les mer: Installasjon av ladeboks

Vi ser at det er et økende behov for enkle smarthusløsninger blant våre kunder. Med travle hverdager ønsker folk flest å forenkle hverdagen der det er mulig. Med gode smarthusløsninger tilpasset dine behov, kan du gjøre boligen din mer komfortabel, og livet litt enklere. Din elektriker i Oslo kan hjelpe deg med dette. 

Vi har bred kompetanse

Hos H-I Elektro har vi lang erfaring og bred kompetanse, og kan hjelpe deg med å planlegge ditt smarthus. Vi samarbeider med noen av de dyktigste folkene i bransjen, og kan derfor også komme med forslag til hvilke produkter som passer boligen din. 

Som din elektriker i Oslo utfører vi installasjoner på både nye og eksisterende boliger. Sammen finner vi de løsningene som passer deg best. 

H-I Elektro – Dine lokale elektrikere i Oslo 

H-I Elektro er en erfaren, profesjonell og dyktig elektroinstallatør. Våre elektrikere i Oslo og omegn fullfører alltid et oppdrag til avtalt tid, og holder alltid en åpen dialog dersom noe uforutsett skulle skje underveis. 

Både privat- og bedriftskunder

Vi bistår både private og bedrifter, og tar alltid imot enhver utfordring på strak arm. Velger du oss som din lokale elektriker, garanterer vi at jobben blir gjort akkurat slik du ønsker det, og etter dagens lover og retningslinjer. Du vil alltid være i trygge hender. 

Derfor må du alltid bruke en godkjent elektriker

I de siste årene har det blitt mer og mer populært å pusse opp, og vi nordmenn får ikke nok av å oppgradere hjemmene våre. 

Godkjent i faget og lang erfaring

Det følger ofte med mye elektrikerarbeid i en oppussingsprosess, og denne typen arbeid krever en viss type fagkompetanse. Ikke bare skal jobben være gjort ordentlig, men den skal også være gjort av noen som er godkjente i faget. 

Unngå konflikter

For at du ikke skal havne i noen konflikter senere, er det derfor viktig at du alltid sjekker at elektrikeren du bruker er godkjent innen faget. I tillegg vil en godkjent elektriker ha mer erfaring og større kompetanse. 

H-I Elektro Oslo er en godkjent elektroinstallatør, og hos oss er alle våre elektrikere dyktige, profesjonelle og flinke i faget sitt. Du kan alltid stole på oss. 

Elektriker i Oslo: Få et uforpliktende tilbud 

H-I Elektro AS ble etablert i 1997 som autorisert elektroinstallatør under navnet Haltuff & Ihlebæk. Vi har siden den gang utført en rekke oppdrag hos utallige fornøyde kunder. Vi er gode på det vi gjør!  

Fokus på høy kvalitet

Hos oss finner du seks dyktige og høyt kvalifiserte elektrikere. Vi har lagt stor vekt på kursing, utdannelse, og kvalitetssikring av alle våre ansatte. Du kan alltid være trygg på at alle våre oppdrag blir utført etter dagens retningslinjer og lover. 

Har du behov for en elektriker i Oslo og omegn? Ta kontakt med oss i dag og få en gratis befaring. 

Har du spørsmål? Send oss gjerne en melding!