Ladeboks

H-I Elektro er en profesjonell elektroinstallatør som kan hjelpe deg med å installere ladeboks til el-bil samt en rekke andre elektrotjenester. 

Ønsker du å lade din elbil hjemme, kan vi være behjelpelige med installering, montering og levering. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. 

Hvordan lade el-bil hjemme? 

Stadig flere skaffer seg elbil, og behovet for å installere en elbillader hjemme har økt betraktelig de siste årene. 

For en optimal og sikker lading bør du installere en ladeboks til lading av elbil. Det er mulig å installere en ekstra kurs til lading av el-bil gjennom vanlig stikkontakt, men av sikkerhetsmessige årsaker anbefales ikke denne metoden. 

Fordi lading gjennom stikkontakt gir ulemper som lav ladeeffekt og redusert brannsikkerhet ved feilbruk, vil en el-billader som monteres til vegg eller bakken være en mye sikrere og effektiv løsning. 

Les mer: Elektriker Oslo

Hvordan fungerer ladeboksen?

En vegglader, eller en ladeboks, er en Mode 3 type elbillader som kan benyttes av de fleste elbilmodeller. Den lader effektivt, og er spesialdesignet for å være brannsikker og ufarlig å bruke.  

Det finnes mange ulike typer ladebokser på markedet, og noen kommer med funksjoner som smarte betalingsløsninger og tidsinnstilt ladetid. Slik kan du holde kontroll på hvor mye bilen lader dersom du for eksempel lader den om natten. 

Ladeboksen er en fastmontert lader som ikke kan flyttes rundt på. Dette innebærer at du må ha plass til å installere den. I tillegg bør den stå under tak. 

Hvorfor er ladeboks det tryggeste alternativet? 

Den største risikoen for brann i en elbil er ikke selve elbilen, men riktig bruk av ladeutstyret. Det er svært viktig at elbilen blir ladet med riktig lader og at el-anlegget er mottakelig for slik lading. 

Derfor er det viktig at du involverer en elektriker så tidlig som mulig i elbil-kjøpsprosessen. Mange velger å kontakte elektrikeren allerede før de kjøper bilen, slik at de kan ta med elektrikerens anbefalinger i betraktning. 

En ladeboks er det tryggeste alternativet fordi boksen avslutter ladingen så fort det oppstår en feil, og fordi ladeboksen kan fordele strømmen over en lengre periode og eventuelt over flere biler dersom flere benytter samme boks. 

Hvordan installere el-billader hjemme? 

Har du planer om å installere en elbillader hjemme? Det kan vi i H-I Elektro bistå deg med. Vi er en autorisert elektroinstallatør med lang erfaring og fornøyde kunder. 

Vi hjelper deg med å finne riktig produkt til din bil, og vi tar oss av installering og montering av ladeboksen. 

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring for å finne ut hvor ladeboksen står best plassert, og om det eventuelt må gjøres endringer i det elektriske anlegget. 

Andre tjenester 

Har du behov for andre elektrotjenester? I forbindelse med en ladeboksinstallasjon kan det også være smart å oppgradere el-anlegget. Dette er noe vi i H-I Elektro kan hjelpe deg med!  

Vi utfører blant annet tjenester som:

  • Oppussing og rehabilitering
  • Rehabilitering av det elektriske anlegget
  • Montering av elbillader
  • Smarthusløsninger 
  • Tele- og dataløsninger

Vi er en godkjent elektriker i Oslo med mange fornøyde kunder. Vi har leverandører og samarbeidspartnere, og vi setter gjerne sammen et uforpliktende tilbud til deg som er i en oppussingsprosess. 

H-I Elektro

H-I Elektro er en erfaren, profesjonell og dyktig elektroinstallatør. Våre flinke elektrikere i Oslo og Akershus fullfører alltid et oppdrag til avtalt tid, og holder alltid en åpen kommunikasjon dersom noe uforutsett skulle skje underveis. 

Vi utfører oppdrag både for private og bedrifter, og tar alltid imot enhver utfordring på strak arm. Velger du oss som din lokale elektriker, garanterer vi at jobben blir gjort akkurat slik du ønsker det, og etter dagens lover og retningslinjer. Du vil alltid være i trygge hender. 

Ta kontakt med oss i dag

Skal du installere en elbillader hjemme? H-I Elektro gjør jobben for deg. Med lang erfaring og bred kompetanse gjør vi jobben enkel for deg. Vi sørger for at ladeboksen blir montert og installert etter alle retningslinjer. Hos oss du alltid være i trygge hender. 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring og pristilbud. Vi ønsker å hjelpe deg uansett behov! 

Les mer: Smarthus løsninger