Smarthus løsninger

Ønsker du et smartere hus? Med enkle smarthus løsninger kan du få full kontroll og en enklere hverdag. Hva med å ha muligheten til å styre og senke temperaturen, kontrollere lys og varme, eller andre smarte løsninger for økt komfort gjennom en app?

H-I Elektro kan hjelpe deg med å installere smarte løsninger i hele huset. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg. 

Hva er egentlig et smarthus? 

Smarthus kalles gjerne hjemautomasjon, og er en betegnelse på smarte og forenklede løsninger som gjør hverdagen litt lettere. Det kan være noe så enkelt som det å kunne styre lyset eller temperaturen gjennom smarthus apper til å kunne åpne ytterdøren med en kode. 

Mens andre velger å gå så langt som å effektivisere hele det elektriske anlegget, har noen kun behov for et par enkle løsninger. 

Smarthus kan være idéelt for deg som ønsker en mer komfortabel hverdag, men slike løsninger passer også særlig godt for personer som trenger ekstra assistanse til dagligdagse gjøremål. 

Hvilke smarthus løsninger finnes det?

Det finnes mye du kan gjøre for å et litt smartere hus. Det er fullt mulig å legge til smarthus løsninger både før og etter boligen har blitt bygd, og vi hos H-I Elektro bistår deg i alt fra planlegging til gjennomføring. 

Noen av de vanligste løsningene er:

 • Inneklima 
 • Energisparing
 • Underholdning og kommunikasjon 
 • Automatisering
 • Sikkerhet

Det er for eksempel fullt mulig å installere funksjoner som markiser som går ned når solen skinner gjennom vinduet, automatisk justering av temperaturer i ulike rom for ekstra energisparing, og sikkerhetsløsninger, som for eksempel muligheten til å slå av kurs for komfyr når du drar. 

Det finnes utallige løsninger du kan gjøre for et smartere hus, og her er det egentlig bare fantasien og budsjett som stopper deg. 

Hvordan kan H-I Elektro bistå deg?

Vi ser at det er et økende behov for enkle smarthus løsninger. Med travle hverdager ønsker folk flest å forenkle hverdagen der det er mulig. Med gode smarthusløsninger tilpasset dine behov, kan du gjøre boligen din mer komfortabel, og livet litt enklere. 

Hos H-I Elektro har vi lang erfaring og bred kompetanse, og kan hjelpe deg med å planlegge ditt smarthus. Vi utfører installasjoner både på nye og eksisterende boliger. Sammen finner vi de løsningene som passer deg best. 

Vi samarbeider med noen av de dyktigste folkene i bransjen, og kan derfor også komme med forslag til hvilke produkter som passer boligen din. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Andre tjenester 

H-I Elektro AS har lang erfaring og bred fagkompetanse. Alle våre elektrikere er presise, dyktige og alltid nøye med arbeidet de gjør. Du vil alltid få arbeid som er utført i henhold til dagens retningslinjer, og som er utført av en autorisert elektriker. 

I tillegg til smarthus løsninger, kan vi også bistå på andre områder som krever en profesjonell elektroinstallatør. 

Vi utfører blant annet tjenester som:

 • Oppussing og rehabilitering
 • Rehabilitering av det elektriske anlegget
 • Montering av elbillader
 • Smarthusløsninger 
 • Tele- og dataløsninger
 • Ladeboks

Les mer: Elektriker Oslo 

Ta kontakt i dag

Ønsker du å gjøre hjemmet ditt smartere? Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg. Vi kommer gjerne på befaring. Hos oss får du alltid høy kvalitet og rå service fra alle våre elektrikere. 

Høres dette ut som noe for deg? Bestill elektriker eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan bistå deg. 

Vi ser frem til å høre fra deg!